website-maken-header-(1).jpg

Website laten maken Ede

Wil jij een website laten maken Ede? Dan ben je bij Marketing Reus aan het juiste adres! Want je wil natuurlijk een website die mooi en goed in elkaar zit, maar ook dat de website volgens planning wordt opgeleverd en dat je goede support krijgt. Daar staan we bij Marketing Reus dan ook voor. De lijntjes zijn kort, we schakelen snel en we zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt. 

Website laten maken Ede door Marketing Reus

Als je een website laat maken in Ede door Marketing Reus, dan beginnen we beginnen met het in kaart brengen van je doelgroep. We kijken samen wat de doelgroep op de website moet kunnen doen en hoe we dit op de beste manier kunnen vertalen, zodat je doelgroep direct weet wat jij als ondernemer doet en kan betekenen voor hen. We bouwen namelijk niet alleen je website, maar denken ook op strategisch vlak graag met je mee. 

Daarna gaat onze ontwerper aan de slag. We hopen natuurlijk dat je direct enthousiast bent, maar onze ontwerper gaat net zolang door totdat je 100% tevreden bent met het resultaat. Na akkoord gaat onze webbouwer starten met het bouwen.

Als je een website bij Marketing Reus laat maken, dan weet je zeker dat je website snel werkt en dat de website responsief is. We werken namelijk met Statamic. Websites die werken met Statamic staan erom bekend dat ze snel werken. Dit is een belangrijk punt voor Google om hoger te scoren in de zoekresultaten. Verder staat Statamic voor stabiel en veilig. Een groot voordeel, aangezien cybersecurity een steeds belangrijker onderwerp wordt.

Website maken Ede en omstreken

We hebben al meerdere voorbeelden van website laten maken Ede. We maken niet alleen websites voor bedrijven in Ede, maar onze klanten zitten verspreid door heel het land. Zo hebben we ook klanten uit Rijssen, Genemuiden en Amsterdam. Wil je ook meer weten over onze andere diensten, zoals Google Ads en/of SEO? Laat het gerust weten!

Interesse gewekt voor het maken van een website in Ede?

De Marketing Reus is te vinden op ROOTS Innovation Hub in Ede, dichtbij station Ede-Wageningen. Hierdoor kunnen we eenvoudig bij je langskomen om alles door te spreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor om een kopje koffie te drinken! Interesse? Bel met Reuzenbaas Herbert via 06 1885 72 16 of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

herbert-300x300.png

"Laat onze specialisten jouw website bouwen"


Herbert Veneberg, Reuzenbaas

Herbert van Marketing Reus

Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?

Contact via Whatsapp
Stuur een mail
Wil jij een Reuzensprong maken?