header-onlinemarketing-(1).jpg

Online marketing bureau Ede

Zoek je een online marketing bureau Ede? Maak dan kennis met Marketing Reus! We zijn een flexibel online marketing bureau en werken vanuit de inspirerende werkomgeving ROOTS Innovation Hub in Ede, dichtbij station Ede-Wageningen. 

Waarom een online marketing bureau Ede

Je website staat online. Maar wordt jouw onderneming wel gevonden? En de bezoekers die op je website komen, zorgen die ook voor een goed resultaat? Bijvoorbeeld door het maken van een afspraak, een aanvraag van een offerte of een aankoop. Het is dan ook belangrijk om goed over je online marketing na te denken.

Het team van Marketing Reus denkt graag na over de kansen rondom online marketing en welke middelen het beste bij jouw onderneming passen. Want, ieder bedrijf heeft andere doelstellingen. Wil je bijvoorbeeld meer omzet? Wil je een betere positie in Google ten opzichte van je concurrenten? Of wil je op alle vlakken een groei maken? Welke wensen je ook hebt; Marketing Reus helpt je hier graag bij!

Onze diensten

Marketing Reus kan je helpen met alles rondom online marketing. We denken graag met je mee en doen dit graag out-of-the box en kleuren af en toe graag buiten de lijntjes. Op deze manier zorgen we voor een verrassend en goed resultaat. We kunnen je onder andere helpen met:

√ Het bouwen van een website

√ Zoekmachine optimalisatie

√ Schrijven van SEO-teksten

√ Google Ads

√ Social media (organisch en betaald)

Hoe we werken

  1. We maken eerst graag kennis met jou en je bedrijf. Op deze manier kunnen we beter met je meedenken en leren we elkaar direct wat beter kennen.

  2. Daarna gaan we (samen) aan de slag voor de beste online marketingstrategie. Dit zorgt voor duidelijke kaders en op deze manier weet je wat er nodig is om je doelen te behalen.

  3. Afhankelijk van de wensen gaat het team van Marketing Reus voor je aan de slag. Voor het bouwen van een nieuwe website gaan onze designers en webbouwers aan de slag. Voor de inzet van de andere marketingmiddelen, gaan onze online marketeers voor je aan de slag.

  4. We bespreken regelmatig de resultaten en of alles naar wens verloopt. We signaleren kansen die we direct kunnen bespreken, zodat je resultaat nog beter wordt!

Aan de slag!

Ben je enthousiast geworden en kies je voor het online marketing bureau Ede? Kom dan een keer langs voor een kopje koffie en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel direct met Reuzenbaas Herbert via 06 18 85 72 16!

herbert-300x300.png

"We maken graag kennis met jouw bedrijf"


Herbert Veneberg, Reuzenbaas

Herbert van Marketing Reus

Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?

Contact via Whatsapp
Stuur een mail
Wil jij een Reuzensprong maken?