header-sea-(1).jpg

Google Ads Ede: we helpen je verder!

Je hebt een goede website. Maar nu wil je natuurlijk dat je doelgroep je website ook vindt. Waar zoekmachine optimalisatie voor de langere termijn is, kun je met Google Ads sneller klanten naar je website krijgen. Wil je dat graag en zoek je iemand voor Google Ads Ede? Bij Marketing Reus helpen we je graag verder!

Wat is Google Ads?

Het is goed om eerst duidelijk te hebben wat Google Ads eigenlijk is. Google Ads is een betaalde dienst van Google. Het helpt om je om met specifieke pagina’s goed vindbaar te zijn in Google. Je kiest van te voren belangrijke zoekwoorden uit. Daarna kun je onder andere kijken naar de demografische gegevens en in welke regio’s je zichtbaar wil zijn. Op deze manier krijg je meer relevante bezoekers naar je website. 

De bekendste vorm van adverteren via Google is vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google. Maar daarnaast is er ook nog Google Shopping, Display, Video en het promoten voor het downloaden van apps mogelijk. Je hoeft niet alle vormen in te zetten om toch veel verkeer naar je website te krijgen. Daarnaast is Google Shopping alleen interessant als je een webwinkel hebt.  

Het voordeel van Google Ads is dat je heel concreet conversies kunt instellen. Zo zie je direct wat het resultaat is van je advertenties en wat de kosten van een conversie is. Naar aanleiding van deze resultaten kun je eenvoudig bijsturen waar het nodig is. 

Waarom zou je Google Ads inzetten?

√ Snel meer bezoekers op je website
√ Bepaal zelf je budget
√ Focus bepalen
√ Bereik direct je gewenste doelgroep door middel van targeting
√ Direct een goede positie in Google

Ads

Uitbesteden Google Ads Ede

Denk je nu: ik wil ook iemand voor Google Ads Ede! Maar ben je bang dat dit te ingewikkeld is en het je te veel tijd kost als je het zelf gaat doen? Dan raden we je aan om je Google Ads uit te besteden. Op deze manier weet je zeker dat jouw campagnes straks het maximale resultaat behalen. Bij Marketing Reus werkt een team van specialisten die dit graag voor je doen. Samen met jou bepalen ze de focus en richten ze nieuwe campagnes in en optimaliseren ze eventueel de huidige campagnes. 

ads-1800-(1).jpg

Wij helpen je verder!

Wil je graag weten hoe we jou verder kunnen helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel direct met Reuzenbaas Herbert via 06 18 85 72 16.

herbert-300x300.png

"We zorgen voor een maximaal resultaat van jouw campagnes!"


Herbert Veneberg, Reuzenbaas

Herbert van Marketing Reus

Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?

Contact via Whatsapp
Stuur een mail
Wil jij een Reuzensprong maken?