header-seo-(1).jpg

Op zoek naar een SEO bedrijf Ede?

Ben je op zoek naar een SEO bedrijf Ede? Marketing Reus helpt je graag verder! We zijn een online marketing bureau in Ede en we zijn gespecialiseerd in onder andere SEO. Maar wat is SEO en wat is de meerwaarde van SEO? En hoe kunnen wij je als SEO bedrijf Ede verder helpen? We leggen het je graag uit!

Waar staat SEO voor?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit wordt ook wel zoekmachine marketing genoemd. Met de inzet van SEO zorg je dat je op een organische manier, dus zonder dat je per klik hoeft te betalen, gevonden wordt in zoekmachines. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google en Bing. Hoe hoger je staat in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers je op je website zult krijgen. En meer bezoekers betekent een hogere kans op meer conversies!

Hoe werkt SEO?

SEO is een marketingmiddel wat meer geduld vraagt dan de inzet van SEA. Waar je bij SEA direct bovenin de zoekresultaten kunt komen, moet je bij SEO eerst autoriteit moet opbouwen. 

Om als autoriteit gezien te worden, zijn er diverse punten belangrijk. Daarom begin je eerst met een zoekwoordonderzoek. Op die manier kun je in kaart brengen wat voor jouw belangrijke zoektermen zijn en hoe zwaar de concurrentie is. Aan de hand hiervan kun je een focus bepalen en kun je een SEO-pagina aanmaken. Belangrijke punten voor een goede SEO-pagina zijn bijvoorbeeld:

  • Afbeeldingen toevoegen met ALT-teksten

  • Structuur: onder welke pagina valt de SEO-pagina?

  • Tekst: komt je focus zoekwoord voor in de tekst? En gebruik je H1 en H2-koppen?

Daarnaast zijn er nog veel meer andere (technische) SEO-aanbevelingen, waardoor je pagina beter zal scoren. Een SEO bedrijf Ede kan je hierbij verder helpen.

SEO

Hoe kunnen wij je als SEO bureau Ede helpen?

Marketing Reus in Ede helpt je graag verder. Als SEO bureau in Ede hebben wij diverse SEO-specialisten in huis, die eerst je huidige website gaan analyseren. Hierbij besteden we aandacht aan optimalisatie van de huidige website en de techniek erachter. Daarnaast brengen we ook graag kansen onder de aandacht. Je kunt hierbij denken aan het aanmaken van SEO-pagina’s, waar de concurrent al wel op scoort, maar jouw bedrijf nog niet.

Een ander belangrijk onderdeel van SEO is linkbuilding. Met linkbuilding verzamel je diverse links die verwijzen naar belangrijke pagina’s op je website. Door deze externe verwijzing maak je aan Google duidelijk dat dit een belangrijke pagina is en zo creëer je extra autoriteit. Dit zorgt er dan ook voor dat dit bijdraagt aan je positie in Google.

seo-bedrijf-1800-(1).jpg

Interesse in een SEO bedrijf Ede?

Wil je meer weten over wat wij als SEO bedrijf Ede voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 18 85 72 16 of vul onderstaand contactformulier in. We helpen je graag verder!

herbert-300x300.png

"We zorgen voor het verbeteren van je organische positie in Google!"


Herbert Veneberg, Reuzenbaas

Herbert van Marketing Reus

Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?

Contact via Whatsapp
Stuur een mail
Wil jij een Reuzensprong maken?