Marketing Reus zorgt voor een Reuzengroei

Hoe kunnen we je helpen?

Maak ook een reuzensprong!

Marketing Reus is een online marketingbureau, gevestigd in Ede. Wij helpen je bij het maken van een reuzensprong. Zoek je (tijdelijke) versterking of ondersteuning van jouw marketingteam? Of ben je op zoek naar een bureau die alle online marketing werkzaamheden uit handen kan nemen? Dan ben je bij Marketing Reus aan het juiste adres! We werken graag samen toe naar jouw gewenste eindresultaat: van strategie tot uitvoering en monitoring. Op deze pagina lees je hoe wij dit aanpakken en waar we je bij kunnen helpen. 

Strategie passend bij jouw doelen

De wereld van online marketing verandert snel. Hierdoor is het niet altijd eenvoudig om de gewenste resultaten te behalen. Een goede strategie, met duidelijke doelen, is dan ook de basis van iedere marketingcampagne. Om deze strategie voor jouw organisatie te bepalen, heb je dan ook een partner nodig die online marketing ademt. Die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. En daar ligt de kracht van Marketing Reus.

Bij Marketing Reus denken we graag out-of-the-box door (af en toe) buiten de lijntjes te kleuren. Door onze creatieve invalshoeken, zoeken we de meest efficiënte oplossing voor onze klanten. We hebben actuele kennis en werken met diverse freelancers, zodat we flexibel zijn. Hierdoor kunnen we iedere online marketing strategie uitvoeren.

Welke middelen zetten wij in voor jouw reuzensprong?

Welke middelen we inzetten om de reuzensprong in online marketing te realiseren, hangt van de doelstelling(en). Wil je bijvoorbeeld meer leads? Meer directe omzet of juist meer inzicht krijgen in de behoefte van de klant? Om de juiste beslissingen te maken, denken we graag mee met de online marketing strategie. We bepalen samen welke online koers hiervoor het beste werkt, zodat we op tijd kunnen bijsturen aan de hand van de data. 

Onze reuzen hebben ieder hun eigen specialismen, waar ze jouw organisatie graag mee vooruit helpen. Wij helpen je graag met:  

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je graag beter vindbaar zijn in de (onbetaalde) zoekresultaten van Google? Dan is het belangrijk om jouw SEO-strategie op orde te hebben. Onder andere door de juiste zoektermen te gebruiken en de pagina’s daarop te optimaliseren. Maar SEO is meer dan alleen het gebruik van de juiste zoektermen. De combinatie van techniek, linkbuilding en de beste content zorgen voor een duurzame SEO-strategie. En bij al deze onderdelen kunnen wij je helpen.

Google & Microsoft Ads (SEA)

Wil je direct een goede plek in de zoekresultaten van Google of Bing? Dan is adverteren in deze zoekmachines de beste optie. Net als bij SEO bepalen we de juiste zoekwoorden, de targeting van de doelgroep en het budget. We analyseren je bestaande account en optimaliseren deze. Wanneer jouw bedrijf nog geen account heeft, dan maken wij die aan en richten we je account direct goed in. Want een goed ingericht account is de basis voor de beste resultaten.

Ontwerpen website

Is jouw website toe aan een nieuwe look and feel? Ook daarbij kunnen we je helpen. We zorgen eerst voor een ontwerp die zorgt voor de juiste branding, maar ook de klantreis hierbij belangrijk. Een website is namelijk meer dan alleen het visitekaartje van je bedrijf. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, starten we met het bouwen we de website. Hierbij verliezen we uiteraard de veiligheid van je website niet uit het oog.

Conversie optimalisatie (CRO)

Conversie optimalisatie is een belangrijk onderdeel van je website. Want, je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk websitebezoekers een actie uitvoeren. De kleur van een button of het toevoegen van USP’s kan al het verschil maken. De aanpassingen voor de website bedenken we niet zomaar. Deze hypotheses doen we aan de hand van bezoekersdata. Maar of de hypotheses uitkomen, bepalen we door middel van A/B testen.

Contentmarketing

Het creëren van waardevolle content is belangrijk om jouw doelgroep te bereiken. Hierbij draait het niet alleen om geschreven content, maar ook om bijvoorbeeld fotografie, animaties en video’s. Welke vorm content het meest waardevol is, hangt af van jouw doelgroep. Samen met jou zorgen we ervoor dat de content op de juiste plek, met de juiste informatie te vinden is.

Social media

Is jouw doelgroep actief op social media? Wij helpen je om zichtbaar te worden (én te blijven) op Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest. Met organische posts, betaalde campagnes of een combinatie hiervan. Het zichtbaar zijn op social media kan bijdragen aan diverse doelen: naamsbekendheid bij een nieuwe doelgroep, branding en het genereren van leads. We helpen bij de juiste content én het plaatsen hiervan.

E-mailmarketing

Heb je een partij nodig die jouw nieuwsbrief schrijft en de verzending op zich neemt? Of wil je graag de beste strategie bepalen voor jouw marketingautomation, zodat dit een bijdrage levert aan het klantcontact of de omzet? Laat ons je helpen om hier een succes van te maken.

Arbeidsmarktcommunicatie

De arbeidsmarkt is krap. Hierdoor is het lastig om nieuw personeel te werven. Maar hoe zorg je ervoor dat potentiële medewerkers bij jouw bedrijf willen werken? Samen met jou kijken we naar de beste strategie hiervoor en we helpen je bij de uitvoering.

Doorontwikkelen van de campagnes

Staat de basis van de campagnes? Dan is het tijd om dit te monitoren en constant door te blijven ontwikkelen. We doen dit aan de hand van diverse tools en de meest recente data. De specialisten van Marketing Reus doen dit niet alleen. We werken graag met jou samen om de beste resultaten te behalen. We leveren dan ook een maandelijkse rapportage aan, hebben doorlopend contact en we zitten regelmatig samen om de resultaten en nieuwe kansen te bespreken. 


Maak jij ook een reuzensprong?

Wil je graag een Reuzensprong maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel direct met Reuzenbaas Herbert via 06 18 85 72 16.

herbert-300x300.png

"Ons team helpt je graag verder bij het realiseren van jouw doelstellingen!"


Herbert Veneberg, Reuzenbaas

Herbert van Marketing Reus

Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?

Contact via Whatsapp
Stuur een mail
Wil jij een Reuzensprong maken?