Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

team2-(1).jpg

Over ons

Het team van Marketing Reus helpt jouw bedrijf online verder te laten groeien. Vanuit de inspirerende werkomgeving ROOTS Innovation Hub in Ede werken we samen met onze klanten aan het beste online resultaat. Hoe we dat doen? Door vooral out-of-the box te denken en (af en toe) buiten de lijntjes te kleuren. Creatief denken zit in ons DNA. Er leiden meerdere wegen naar Rome. Wij volgen niet standaard de gebaande paden, maar kiezen het meest effectieve pad die past bij onze klanten. We brengen voor onze klanten de online marketing-kansen in kaart, maken samen keuzes en bepalen de online strategie.

Het Reuzen-team

Het team van Marketing Reus bestaat uit digitale experts die elke dag het beste uit elkaar en de online campagnes willen halen. We zijn gedreven, creatief en vinden korte lijnen met elkaar en onze klanten belangrijk. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het juist leuk en interessant!

Maak kennis met het team

Herbert

Reuzenbaas & strateeg

Monica

Projectmanager

Mariëlle

Online marketeer

Jurien

SEO-specialist

Lotte

Online marketeer

herbert-oprichter.jpg

WIE IS DE OPRICHTER VAN MARKETING REUS?

Herbert – Reuzenbaas

Onze reuzeleuke klanten

Wij hebben de leukste klanten, uit heel Nederland en uit verschillende branches. Van webshops en fysieke ateliers tot duurzame en innovatieve bedrijven in rijplaten en actieve reizen.

We zijn gespecialiseerd in zowel B2B als B2C bedrijven, en webshops die omzet gedreven werken tot lead gedreven organisaties. Hiervoor mogen we uiteenlopende online activiteiten voor onze klanten doen.

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en wat je van ons mag verwachten. Of dit nu in Ede, Groningen of in het buitenland is; we maken graag de reis! Kom je liever bij ons langs op kantoor of doe je dit liever telefonisch? Ook geen probleem. Neem vrijblijvend contact op en ga voor een reuzengroei!

herbert-300x300.png

"Haal ook het maximale uit jouw online marketing"


Herbert Veneberg, Reuzenbaas