kernwaarden-(1).jpg
Zo gaan we te werk

Voor jouw bedrijf

Aan de slag?
Wensen

WENSEN - Binnen het eigen bedrijf is vaak helder wat de hoofddoelen zijn: Meer financiële groei, meer klanten, betere dienstverlening, efficiënter werken of meer personeel werven en behouden. Zo zijn er in hoofdlijnen nog tal van voorbeelden waar bedrijven aan willen werken, op de korte en lange termijn.

Veelal zijn de hoofddoelen al omgezet naar marketing doelstellingen of strategieën. Is dat nog niet het geval, dan helpen we daarbij. Maar wij gaan nog een stap nauwkeuriger. Vul hier de wensen in die jullie al helder voor ogen hebben of de informatie waarmee wij een beter beeld over je bedrijf kunnen vormen: ' Quickscan Bedrijf in beeld'

Vertrekpunt

VERTREKPUNT - Het team van Marketing Reus analisten bekijkt eerst hoe de online resultaten van jouw bedrijf op het moment zijn, wat we zien qua trends in de historie en welke kansen we zien voor de toekomst. Op basis van die informatie en jullie (geïnventariseerde) wensen, maken we een plan dat past bij jullie bedrijf en budget.

Wil je weten hoe je bedrijf ervoor staat? Vul het formulier in en ontvang een indicatie van belangrijke groeimogelijkheden voor jouw bedrijf. Hier buton Quickscan Online resultaten.

afbeelding-wijzend-op-scherm-min.jpg
"Wanneer we voor een bedrijf aan de slag gaan"
Dan stellen wij online doelen:

Monitoren

Wij monitoren de voortgang van de gestelde doelen. Zo kunnen we bijsturen waar en wanneer nodig. Ook hebben jullie altijd toegang tot de actuele informatie. Wil je verslag doen binnen de organisatie, of wil je cijfers meenemen in een presentatie? Dan kun je die gemakkelijke inzien.

We gebruiken verschillende online applicaties om aan de meest betrouwbare informatie te komen. Dat bundelen we in een dashboard dat door onze data specialist is ontworpen. Het is zelfs mogelijk om die data te koppelen aan jullie eigen sales data of crm systeem. En dat maatwerk hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Communicatie

COMMUNICATIE - Hoe meer mensen samen ergens aan werken, hoe meer balast of tijd iets kost? Dat willen wij niet! Marketing Reus wil juist bijdragen aan efficiëntie en effectiviteit. Daarom hanteren wij een systeem genaamd: Infinity. Daar houden we per klant de taken overzichtelijk bij. Onderling wisselen we informatie uit en slaan daar documenten op, handig op één plek. Ook met klanten kunnen we contact houden via Infinity. Super handig! Zo hoef je niet na te gaan wie je waarvoor moet benaderen, het is zo ingericht dat je bij al het werk dat we verzetten kan zien wie wat wanneer doet.

infinity.png

Herbert van Marketing Reus

Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?

Contact via Whatsapp
Stuur een mail
Wil jij een Reuzensprong maken?